Επόμενος Αγώνας
        prosotsani      
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ
Γήπεδο: Δημοτικό Δράμας
Ημερομηνία: 09.01.2011.ΚΥ
Ώρα: 3μ.μ.
16η αγωνιστική
Ανακοινώσεις

Τα επίσημα παιχνίδια:  

15η. ΣΟΥΦΛΙ-ΓΣΠ 2-2
25ο & 53ο Χαλιμακούδης / 40ό Πατένταλης, 62ο Κερασίδης
(Κ). ΓΣΠ-ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ 2-0
24ο Κιοσέογλου, 49ο πέν. Σαββίδης Π. Σάββας
(Κ). ΓΣΠ-ΒΩΛΑΚΑΣ 1-0

80ό Ουζούνης
14η. ΓΣΠ-ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ 0-0

13η. ΚΟΣΜΙΟ-ΓΣΠ 1-4

89ο Τσιάρας / 19ο & 35ο Ουζούνης, 56ο Σαμαράς, 71ο Σαββίδης Κ. Σάββας
12η. ΓΣΠ-ΠΕΤΡΟΥΣΑ 0-1
10ο Γεωργιάδης
11η. ΓΑΖΩΡΟΣ-ΓΣΠ 2-1
4ο Λιάρας, 33ο Αγγελακάς / 64ο Μουχτάρης
10η. ΓΣΠ-ΝΙΓΡΙΤΑ 1-2

30ό Πατένταλης / 16ο Κουλτσιάκης, 79ο Μαντζιάρης
9η. ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ-ΓΣΠ 1-1

8ο Τορομανίδης / 22ο Κιοσέογλου
(Κ). ΜΙΚΡΟΠΟΛΗ-ΓΣΠ 0-6
20ό & 48ο Κιοσέογλου, 29ο Στεργιάκος, 52ο Τσακμακίδης, 64ο Πάνος, 84ο Φερφέρης
8η. ΓΣΠ-ΑΕ ΠΙΕΡΕΩΝ 1-2
67ο Κερασίδης / 21ο Βελετάνης, 43ο Χατζηβασιλειάδης
(Κ). ΓΣΠ-ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ 5-1
25ο & 40ό Κιοσέογλου, 30ό Μουχτάρης, 54ο Τσακμακίδης, 63ο Πάνος / 60ό Φίλια Αλεξ.
7η. ΓΣΠ-ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ 1-0

79ο Ουζούνης
6η. ΣΑΠΕΣ-ΓΣΠ 3-2

3ο Ερκάν, 9ο Τοπαλίδης, 81ο Τσέκος / 54ο Σαββίδης Κ. Σάββας, 84ο Φερφέρης
5η. ΓΣΠ-ΕΥΜΟΙΡΟ 0-0
4η. ρεπό
3η. ΓΣΠ-ΕΧΙΝΟΣ 4-0
34ο Σαββίδης Κ. Σάββας, 38ο Κερασίδης, 52ο & 80ό Ουζούνης
2η. ΚΡΗΝΙΔΕΣ-ΓΣΠ 0-3
32ο Κιοσέογλου, 38ο Κερασίδης, 65ο Σαββίδης Κ. Σάββας
1η. ΓΣΠ-ΕΛΕΥΘ/ΠΟΛΗ 1-0
80ό πέν. Σαββίδης Π. Σάββας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα μοιράστηκαν όλα...2-2

Σ’ ένα χορταστικό από κάθε άποψη ματς πουδιεξήχθη παρουσία περίπου 150 φιλάθλων και σ’ ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, Έβρος Σουφλίου και ΓΣ Προσοτσάνης πρόσφεραν θέαμα, δυνατές συγκινήσεις και 4 γκολ στο εξ αναβολής παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Δ’ Εθνικής. Τόσο οι γηπεδούχοι του Χρήστου Χρηστούδη, όσο και οι φιλοξενούμενοι του Κώστα Βακιρτζή ήθελαν για διαφορετικούς λόγους το τρίποντο, όντας με διαφορετικούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα το οποίο οδεύει προς τη συμπλήρωση του 1ου μισού της διαδρομής. Οι εβρίτες για να απαλλαγούν της συγκατοίκησης στην κορυφή (το πέτυχαν έστω και με το ελάχιστο προβάδισμα) και οι δραμινοί για να αποκτήσουν διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Το τελικό 2-2 σε γενικές γραμμές κρίνεται δίκαιο, ωστόσο τηρουμένων των παραμέτρων που καθορίζουν ένα ματς πριν αλλά και κατά τη διάρκεία του, η Προσοτσάνη ίσως να μπορούσε να έφευγε ακόμα και με ένα τρίποντο στις αποσκευές της, που σίγουρα ούτε και ο πιο αισιόδοξος φίλαθλός της θα περίμενε, καθώς ταξίδεψε στην έδρα της πρωτοπόρου με πέντε (!!!) βασικότατες απουσίες. Ωστόσο και σ’ αυτό το παιχνίδι μεταξύ Σουφλίου και Προσοτσάνης «μίλησε» η παράδοση, που θέλει τον εκάστοτε γηπεδούχο να μην μπορεί να κερδίσει, με τη δραμινή ομάδα να παραμένει αήττητη για 3η σεζόν στο «Δημήτριος Μπακιρτζής» (1-2-0) με τρεις μάλιστα διαφορετικούς προπονητές (Λάλας-Κονταξής-Βακιρτζής) και τους εβρίτες αντίστοιχα στο «Γεώργιος Μακρής» (1-1-0).

Το παιχνίδι όσον αφορά στην εξέλιξή του άφησε ικανοποιημένους τους ηρωϊκούς φιλάθλους που αψήφησαν το κρύο και βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου του Σουφλίου. Παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν τα έδωσαν όλα, οι προσωπικές μονομαχίες ήταν στην καθημερινή διάταξη, ενώ πήγε περίπατο η όποια τεχνική, με τη δύναμη να παίρνει κυρίαρχη θέση. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές η ομάδα του Κώστα Βακιρτζή, βρήκε το σθένος και τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσει άμεσα και μέχρι τέλους να ψάχνει στις αντεπιθέσεις ακόμα κι ένα τρίτο γκολ που θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα μιας σπουδαίας εμφάνισης, όπου δύσκολα θα έβρισκες παίκτη της βασικής 11άδας να έχει υστερήσει σε απόδοση.

Λεπτό προς λεπτό:

Στο 3ο λεπτό η εκτέλεση φάουλ του Αραμπατζή από δεξιά φέρνει την μπάλα στην καρδιά της άμυνας της Προσοτσάνης, εκεί όπου μέσα από έναν όμιλο παικτών ο Χαλιμακούδη τη βρίσκει με το πάνω μέρος του γόνατου εμφανώς αιφνιδιασμένος και αυτή καταλήγει χωρίς πολλή δύναμη άουτ.

Η σέντρα του Σαμαρά στο 6ο λεπτό με αποδέκτη τον Κιοσέογλου στο ύψος του πέναλτι είναι ακριβείας, με το νεαρό άσσο έχοντας κακή τοποθέτηση σώματος να σημαδεύει με το κεφάλι άουτ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό χαμηλή σέντρα του Αραμπατζή διώχνουν από την περιοχή Πατένταλης και Παλτζίδης, η μπάλα φτάνει στο δεξί πόδι του Σκερλετίδη που σουτάρει δίπλα στα δοκάρια του Αβραάμ.

Σε μια υποδειγματική αντεπίθεση της Προσοτσάνης με εκφραστές τους Κερασίδη και Σαμαρά στο 24ο λεπτό, ο 2ος βγαίνει πλάγια δεξιά στην περιοχή τετ α τετ με τον Πέτκαρη, περνάει την μπάλα από πάνω και στην πορεία της βρίσκεται ο Κιοσέογλου, που υπό την ασφυκτική πίεση του Κοτζά δεν πέφτει και πλασάρει μόλις άουτ.

Το 1-0 ήταν η άμεση απάντηση των γηπεδούχων στη μεγάλη ευκαιρία της Προσοτσάνη στην επόμενη φάση, στην οποία φέρει ευθύνη ο 2ος βοηθός: ο Αραμπατζής επιχειρεί την κάθετη μπαλιά με τον Πατένταλη να διώχνει, η απόκρουσή του είναι πάνω στα πόδια του Σκερλετίδη κι η μπάλα γίνεται άθελά του ασσίστ στον εμφανώς σε θέση οφσάιντ Χαλιμακούδη, ο οποίος προχώρησε λιγάκι και με συρτό διαγώνιο σουτ την έστειλε πρώτα στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια στο βάθος της εστίας του Αβραάμ.

Στο 35ο λεπτό και μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Σουφλίου το μικρό γέμισμα του Φερφέρη για το κεφάλι του Στεργιάκου που κάνει την πάσα στον Πατένταλη, όμως η προβολή του υψηλόσωμου κεντρικού αμυντικού κοντραρίστηκε προ της γραμμής τέρματος από τους αμυνόμενους, με το κόρνερ να είναι το μοναδικό όφελος.

Δημητριάδης και Σαμαράς από δεξιά συνδυάζονται με το φυσικό αρχηγό της Προσοτσάνης να επιχειρεί τη γλυκιά σέντρα, όπου ο Κιοσέογλου βρίσκει την μπάλα εν κινήσει, αυτή όμως παίρνει ψηλοκρεμαστή πορεία και δίνει την ευκαιρία στο Πέτκαρη που σε πρώτο χρόνο είχε κάνει άστοχη έξοδο να προλάβει και να μπλοκάρει πριν αυτή περάσει τη γραμμή τέρματος.

Η πίεση της Προσοτσάνης έφερε και την ισοφάριση πριν τη λήξη του α’ μέρους και συγκεκριμένα στο 40ό λεπτό, χρονικό σημείο στο οποίο ο Φερφέρης εκτέλεσε φάουλ στην προέκταση της περιοχής από αριστερά, στην πορεία της μπάλας πετάχτηκε ο Πατένταλης και προλαβαίνοντας αμυνόμενους και τερματοφύλακα με δυνατή κεφαλιά την έστειλε από κοντά στα δίχτυα.

Το Σουφλί πήρε εκ νέου προβάδισμα στην 1η του επίσκεψη στα καρέ της Προσοτσάνης και μάλιστα στο 1ο κόρνερ που κέρδισε στο παιχνίδι (53ο λεπτό), έναντι των 5 μέχρι εκείνο το σημείο των φιλοξενούμενων. Ο Παπαναστασίου από δεξιά το εκτέλεσε με τον Αβραάμ να διώχνει εκτός περιοχής με γροθιές, η επαναφορά του Γκαρακλίδη έδειχνε να μην ανησυχεί τον τερματοφύλακα της Προσοτσάνης που σε μια «βουτιά» ρουτίνας την μπλόκαρε, όμως του ξέφυγε και στρώθηκε στον αφύλακτο μέσα στη μικρή περιοχή Χαλιμακούδη, που δε συγχώρησε και με πλασέ την έστειλε στον ουρανό των διχτύων, 2-1.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, έξυπνα ο Σαμαράς «σκάβει» την μπάλα σε εκτέλεση φάουλ για τον Κερασίδη, που ναι μεν γύρισε το σώμα του 180ο αλλά δεν μπόρεσε μόνος απέναντι στον Πέτκαρη να βρει την μπάλα και να απειλήσει την εστία του Σουφλίου.

Ωστόσο η φάση του 60ού λεπτού ήταν η προειδοποίηση του τι θα επακολουθούσε δύο λεπτά αργότερα. Ήταν το 62ο λεπτό με το Φερφέρη να εκτελεί ένα φάουλ λίγο κάτω από το χώρο του κέντρου, τον Παπαναστασίου με πίσω βήματα μέσα στην περιοχή του με υπερένταση να διώχνει με το κεφάλι, δίνοντας όμως την ασσίστ στον αμαρκάριστο Κερασίδη, που αυτή τη φορά δε συγχώρησε και με το δεξί πόδι παρακαλώ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Στο 69ο ο Στεργιάκος με πείσμα κέρδισε δύο μονομαχίες κάτω από το χώρο του κέντρου και παρ’ ολίγο η δεύτερη «κόντρα» να καταλήξει σ’ ένα περίεργο γκολ, καθώς την ύστατη στιγμή ο Πέτκαρης οριζοντιώθηκε στο έδαφος και με τα ακροδάκτυλά του έσωσε την ομάδα του από τα χειρότερα.

Στο 72ο ο Παγωνίδης δέχτηκε την μπάλα στη γωνία της περιοχής και καθώς συνέκλινε προς το ημικύκλιο σούταρε δυνατά για να βρει τον Αβραάμ σε ετοιμότητα που έδιωξε σωτήρια πέφτοντας στη δεξιά του γωνία, ενώ δέκα λεπτά αργότερα το πλασαριστό κόρνερ του Σαμαρά για τον Κερασίδη και το ψηλοκρεμαστό σουτ του τελευταίου αποκρούει με τις γροθιές μακριά ο Πέτκαρης.

Στην 7λεπτη καθυστέρηση που κράτησε ο ρέφερι της αναμέτρησης σημειώθηκαν 3-4 καλές ευκαιρίες ένθεν κι ένθεν. Ακριβώς στο 90ό λεπτό φάουλ του Αραμπατζή και δύσκολη κεφαλιά του προωθημένου Γκαρακλίδη πέρασε άουτ και στο 91ο από σέντρα του Σαμαρά η άμυνα του Σουφλίου έδιωξε πάνω στο Στεργιάκο που σούταρε από τα 20 μέτρα στην αγκαλιά του Πέτκαρη.

Στο 92ο λεπτό ο Παγωνίδης κέρδισε δύο «κόντρες» από Δημητριάδη και Φερφέρη και ενώ βρέθηκε απέναντι στον Αβραάμ ήρθε ο Πατένταλης να δώσει τη λύση και να απομακρύνει μια και καλή τον κίνδυνο και τέλος στο 95ο λεπτό, από το φάουλ του Αραμπατζή η άμυνα της Προσοτσάνης διώχνει προσωρινά, ο Παγωνίδης επιχειρεί την κάθετη για το Ρουσσίδη που υπό την πίεση του Πατένταλη από θέση μέσα δεξιά σουτάρει άουτ.

Ο άρχοντας του αγώνα κ. Τερετίδης Φώτιος από την ΕΠΣ Καβάλας (Πτηνόπουλος Ρωμανός & Γάκης Αλέξανδρος οι βοηθοί του από την ίδια ένωση), κιτρίνισε τους Παπαναστασίου (34ο), Αραμπατζή (39ο), Μαυρομάτη (55ο) και Σκερλετίδη (75ο) από πλευράς Σουφλίου και τους Στεργιάκο (17ο), Παλτζίδη (25ο), Φερφέρη (61ο), Δημητριάδη (83ο) και Κιοσέογλου (96ο) από πλευράς Προσοτσάνης.

ΣΟΥΦΛΙ (Χρήστος Χρηστούδης): ΠΕΤΚΑΡΗΣ, ΧΑΛΙΜΑΚΟΥΔΗΣ, Μπάμνιος, Μαυρομάτης (60ό Δουμπουλάκης), Γκαρακλίδης, Κοτζά, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, Σκερλετίδης (82ο Φατσής), Παγωνίδης, Ρουσσίδης, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Κώστας Βακιρτζής): Αβραάμ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, Καλαϊτζής Δημ., ΠΑΤΕΝΤΑΛΗΣ, ΣΤΕΡΓΙΑΚΟΣ, ΦΕΡΦΕΡΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ (89ο Παλλικάρης), Δημητριάδης, ΠΑΛΤΖΙΔΗΣ (86ο Λάμπρου), ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ, ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ (89ο Πάνος).

Τα αποτελέσματα & οι σκόρερ της 15ης αγωνιστικής:

ΑΕ ΠΙΕΡΕΩΝΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ

39ο πέν. Μοσχοφίδης, 80ό Χατζηβασιλειάδης, 91ο Αγγελίδης Γ. / 22ο Καρά Οσμάν

3 – 1

(1 – 1)

ΠΕΤΡΟΥΣΑΓΑΖΩΡΟΣ

84ο Βραμέντσαλης

1 – 0

(0 – 0)

ΚΟΣΜΙΟΝΙΓΡΙΤΑ

42ο Γιαννακίδης, 65ο Σταύρου / 63ο Χαριστέας

2 – 1

(1 – 0)

ΕΥΜΟΙΡΟΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ

42ο Βασιλειάδης / 18ο Ελευθεριάδης, 22ο & 79ο Μελίσσης, 76ο Χριστοδουλίδης, 79ο Μπαρέτας

1 – 5

(1 – 2)

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

50ό πέν. Μουμίν Ογλού, 53ο Χουσεΐν Ογλού

0 – 2

(0 – 0)

ΣΑΠΕΣΕΘΝ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

1ο πέν. Μυστρίδης, 55ο Καλαμπόκας

2 – 0

(1 – 0)

ΣΟΥΦΛΙΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ

25ο & 53ο Χαλιμακούδης / 40ό Πατένταλης, 62ο Κερασίδης

2 – 2

(1 – 1)

ΝΕΑ ΖΙΧΝΗΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ

43ο Πεχλιβανίδης, 65ο Καλογιάννης

2 – 0

(1 – 0)

  • ΡΕΠΟ: Κρηνίδες

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου την 15η αγωνιστική

ΘΕΣΗ

ΟΜΑΔΑ

ΑΓ

ΒΑΘ

Ν

Ι

Η

ΤΕΡΜΑΤΑ

+/-

1η

ΣΟΥΦΛΙ

14

31

9

4

1

23 - 13

+10

2η

ΣΑΠΕΣ

14

30

9

3

2

23 - 12

+11

3η

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

14

28

8

4

2

24 - 15

+9

4η

ΑΕ ΠΙΕΡΕΩΝ

15

27

8

3

4

25 - 14

+11

5η

ΓΑΖΩΡΟΣ

14

24

7

3

4

17 - 10

+9

6η

ΠΕΤΡΟΥΣΑ

14

23

7

2

5

22 - 20

+2

7η

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ

14

19

5

4

5

21 - 14

+7

8η

ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ

14

18

5

3

6

17 - 19

-2

9η

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ

15

18

5

3

7

12 - 21

-9

10η

ΕΘΝ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

14

17

3

5

6

18 - 13

+5

11η

ΝΙΓΡΙΤΑ

14

17

5

2

7

18 - 22

-4

12η

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ

14

16

3

7

4

18 - 19

-1

13η

ΕΥΜΟΙΡΟ

14

16

4

4

6

17 - 23

-6

14η

ΚΡΗΝΙΔΕΣ

14

15

3

6

5

12 - 16

-4

15η

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ

14

12

2

6

6

14 - 20

-6

16η

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ

14

10

2

4

8

13 - 26

-13

17η

ΚΟΣΜΙΟ

14

7

2

1

11

10 - 27

-17

 

           

304 - 304

 

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ: 1. Μεταξύ τους παιχνίδια, 2. Διαφορά τερμάτων, 3. Καλύτερη επίθεση & 4. Μπαράζ

Η επόμενη αγωνιστική (16η, Κυριακή 09-01-2011 ~ 3μ.μ.)

ΠΕΤΡΟΥΣΑΑΕ ΠΙΕΡΕΩΝ

ΓΑΖΩΡΟΣΚΟΣΜΙΟ

ΚΡΗΝΙΔΕΣΕΥΜΟΙΡΟ

ΝΙΓΡΙΤΑΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣΑΠΕΣ

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣΣΟΥΦΛΙ

ΕΘΝ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣΝΕΑ ΖΙΧΝΗ

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ

  • ΡΕΠΟ: Εχίνος Σπορ

Τελευταία Ενημέρωση (Πέμπτη, 06 Ιανουάριος 2011 17:37)

 
Get Adobe Flash Player
Greek Bulgarian English French German Italian Russian Spanish
Αναζήτηση
Είσοδος Μελών
Επισκέπτες
958499
Έχουμε 2 επισκέπτες συνδεδεμένους
Ο Καιρός