Επόμενος Αγώνας
        prosotsani      
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ - ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ
Γήπεδο: "Γεώργιος Μακρής"
Ημερομηνία: 29.12.2010.ΤΕ
Ώρα: 2:30 μ.μ.
Κύπελλο ΕΠΣ Δράμας
Ανακοινώσεις

Τα επίσημα παιχνίδια:  

(Κ). ΓΣΠ-ΒΩΛΑΚΑΣ 1-0
80ό Ουζούνης
14η. ΓΣΠ-ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ 0-0

13η. ΚΟΣΜΙΟ-ΓΣΠ 1-4

89ο Τσιάρας / 19ο & 35ο Ουζούνης, 56ο Σαμαράς, 71ο Σαββίδης Κ. Σάββας
12η. ΓΣΠ-ΠΕΤΡΟΥΣΑ 0-1
10ο Γεωργιάδης
11η. ΓΑΖΩΡΟΣ-ΓΣΠ 2-1
4ο Λιάρας, 33ο Αγγελακάς / 64ο Μουχτάρης
10η. ΓΣΠ-ΝΙΓΡΙΤΑ 1-2

30ό Πατένταλης / 16ο Κουλτσιάκης, 79ο Μαντζιάρης
9η. ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ-ΓΣΠ 1-1

8ο Τορομανίδης / 22ο Κιοσέογλου
(Κ). ΜΙΚΡΟΠΟΛΗ-ΓΣΠ 0-6
20ό & 48ο Κιοσέογλου, 29ο Στεργιάκος, 52ο Τσακμακίδης, 64ο Πάνος, 84ο Φερφέρης
8η. ΓΣΠ-ΑΕ ΠΙΕΡΕΩΝ 1-2
67ο Κερασίδης / 21ο Βελετάνης, 43ο Χατζηβασιλειάδης
(Κ). ΓΣΠ-ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ 5-1
25ο & 40ό Κιοσέογλου, 30ό Μουχτάρης, 54ο Τσακμακίδης, 63ο Πάνος / 60ό Φίλια Αλεξ.
7η. ΓΣΠ-ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ 1-0

79ο Ουζούνης
6η. ΣΑΠΕΣ-ΓΣΠ 3-2

3ο Ερκάν, 9ο Τοπαλίδης, 81ο Τσέκος / 54ο Σαββίδης Κ. Σάββας, 84ο Φερφέρης
5η. ΓΣΠ-ΕΥΜΟΙΡΟ 0-0
4η. ρεπό
3η. ΓΣΠ-ΕΧΙΝΟΣ 4-0
34ο Σαββίδης Κ. Σάββας, 38ο Κερασίδης, 52ο & 80ό Ουζούνης
2η. ΚΡΗΝΙΔΕΣ-ΓΣΠ 0-3
32ο Κιοσέογλου, 38ο Κερασίδης, 65ο Σαββίδης Κ. Σάββας
1η. ΓΣΠ-ΕΛΕΥΘ/ΠΟΛΗ 1-0
80ό πέν. Σαββίδης Π. Σάββας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η δόξα στο Βώλακα, η πρόκριση στην Προσοτσάνη (1-0)

«Ίδρωσε» αλλά τέλος καλό όλα καλά για την Προσοτσάνη, που τύποις γηπεδούχος χρειάστηκε να φτάσει στο 80ό λεπτό της αναμέτρησης για να κάμψει τη σθεναρή αντίσταση των παικτών του Βώλακα, στο ματς που έγινε στο «Γεώργιος Μακρής» παρουσία περίπου 180 φιλάθλων. Η διαφορά κατηγορίας στον αγωνιστικό χώρο φάνηκε μόνο στο 1ο μέρος, εκεί όπου οι γηπεδούχοι του Κώστα Βακιρτζή χωρίς να είναι ιδιαίτερα πιεστικοί προς τα καρέ του Στάικου έδειχναν ότι αργά ή γρήγορα θα «τελείωναν» την υπόθεση πρόκριση στους «4» τους θεσμού. Πότε όμως ο τερματοφύλακας της Δόξας και σε δύο περιπτώσεις τα δοκάρια του, έστειλαν τις δύο ομάδες με το 0-0 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Στην επανάληψη και μέχρι τη 70ό λεπτό και πάλι οι «κυανόλευκοι» ήταν οι κυρίαρχοι στον αγώνα, όμως οι επισκέψεις τους στα καρέ του Βώλακα και αραιές ήταν και αναποτελεσματικές στο σύνολό τους. Κάπου εκεί οι παίκτες του Σάκη Τερζή (που τέτοιες μέρες προ 4ετίας σαν προπονητής τότε της Πετρούσας είχε αποκλείσει τη σημερινή του αντίπαλο στα πέναλτι) αναθάρρησαν και με σποραδικές αντεπιθέσεις έκανα δύσκολη τη ζωή του Αβραάμ, που όποτε χρειάστηκε φώναξε «παρών», μιας και στο προηγούμενο διάστημα ήταν ένας από τους θεατές του ματς. Στο διάστημα 70ό με 80ό ο Βώλακας κυριάρχησε της Προσοτσάνης, που πελαγοδρομούσε σε όλες τις γραμμές. Ο Ουζούνης εν τέλει έδωσε τη λύση με τη «χρυσή» όπως αποδείχθηκε κεφαλιά λίγο πριν μπούμε στο τελευταίο 10λεπτο και η τάξη αποκαταστάθηκε ως προς τις αρχικές εκτιμήσεις περί φαβορί και αουτσάιντερ, αφού τις δύο ομάδες τις χωρίζουν ισάριθμες κατηγορίες.

Λεπτό προς λεπτό:

Σέντρα του Σαμαρά στο 2ο δοκάρι στο 26ο λεπτό, μονοκόμματο σουτ με καλές προϋποθέσεις του Κερασίδη ψηλά άουτ και δύο λεπτά αργότερα ωραία μακρινή σέντρα του Στεργιάκου, ο Κιοσέογλου δίνει εντυπωσιακό τόνο στην προσπάθειά του, αλλά το βολ πλανέ που επιχείρησε από τα όρια της περιοχής έστειλε την μπάλα στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού!

Σε μια παράξενη φάση ακριβώς με τη συμπλήρωση μισής ώρας ματς και πάλι Προσοτσάνη είδε το δοκάρι να σταματάει αυτήν τη φορά την «κόντρα» που έβαλε σε μια μονομαχία εκτός περιοχής ο Γεωργιάδης στο Μαρίγκο και με το Στάικο να την ακουμπάει τόσο όσο να της αλλάξει την πορεία προς το δεξί του «παραθυράκι».

Στο 32ο λεπτό παράλληλο γύρισμα του Γιάντσογλου στα σώματα με το Στεργιάκο να παίρνει το ριμπάουντ, να σουτάρει όμως με το «κακό» του πόδι – το δεξί – ψηλά άουτ.

Σέντρα από δεξιά του Γεωργιάδη στο 36ο με αποδέκτη τον Κιοσέογλου που σουτάρει για να μπει στην πορεία της μπάλας το πόδι του Τούπα και να παραχωρήσει το κόρνερ και στο 40ό ωραία ομαδική ενέργεια με πολλούς «κυανόλευκους» να αλλάζουν την μπάλα στο χώρο του κέντρου και το τελικό σουτ του Κιοσέογλου να καταλήγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Τέλος στο 42ο λεπτό, δις έπαιξαν το «ένα-δύο» Ράπτης και Κερασίδης, ο 1ος αφύλακτος από το ύψος της περιοχής πλάσαρε στην αγκαλιά του Στάικου.

Στο 64ο ο Σαμαράς βρίσκει σε καίρια θέση τον Κερασίδη που με το κεφάλι δε βρίσκει στόχο και πέντε λεπτά αργότερα «σκαφτή» μπαλιά του Καλαϊτζή Δημ. για τον Ουζούνη που «τσιμπάει» την μπάλα προ του Στάικου, όμως ο Σίντος σχεδόν πάνω στη γραμμή έσωσε τη βέβαιη παραβίαση.

Στο 71ο ο Σαμαράς μπαίνοντας από δεξιά στην περιοχή «έσπασε» την μπάλα στον αφύλακτο Ράπτη που σημάδεψε άστοχα στο πλασέ που επιχείρησε και στο 75ο στην 1η επίσκεψη των «μαυραετών» στα καρέ του Αβραάμ, το σουτ του Τούπα από τα 25 μέτρα καταλήγει 1 μέτρο περίπου άουτ.

Στο 76ο έγινε η φάση του αγώνα από πλευράς Βώλακα, που αν γινόταν το 0-1 ίσως γράφαμε άλλα εδώ: από δεξιά ο Στάικος Πασχάλης επιχείρησε τη σέντρα στο ύψος του πέναλτι με τον Αβραάμ να πραγματοποιεί σωτήρια έξοδο προ του Λάζου, η μπάλα δεν απομακρύνεται και φτάνει εκτός περιοχής στον Τούπα που σήκωσε το κεφάλι και την έστειλε ψηλοκρεμαστά προς την κενή από τερματοφύλακα εστία, αλλά ο Αβραάμ εκ νέου έτρεξε και με αυτοθυσία παραχώρησε το κόρνερ κάτω από οριζόντιο δοκάρι του!

Το 1-0 όπως γράψαμε και στον πρόλογο έγινε στο 80ό λεπτό, όταν από σέντρα ακριβείας του Κιοσέογλου στο αριστερό άκρο της αμυντικής διάταξης του Βώλακα, ο Ουζούνης με καρφωτή κεφαλιά νίκησε για μία και μοναδική φορά το Στάικο, στέλνοντας την Προσοτσάνη στην ημιτελική φάση του θεσμού, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια την Καλλίφυτο.

Η κεφαλιά του Στάικου Πασχάλη στο 82ο λεπτό έπειτα από τη σέντρα του Ράδου δεν ήταν ικανή να ανησυχήσει τον Αβραάμ που μπλόκαρε εύκολα, ενώ το μακρινό σουτ του Κερασίδη με τον τερματοφύλακα του Βώλακα εκτός θέσης στο 89ο λεπτό έστειλε την μπάλα στο πάνω μέρος των διχτύων, άουτ.

Τέλος, στο 90ό λεπτό ο Ουζούνης πέρασε από αριστερά όποιον βρήκε μπροστά του, «σέρβιρε» το έτοιμο γκολ στο Σαββίδη Κ. Σάββα, που από το 1 μέτρο έπιασε αέρα και ταυτόχρονα πέταξε την ευκαιρία να σκοράρει.

Ο άρχοντας του αγώνα ήταν ο κ. Παρχαρίδης Θόδωρος (Χαραλαμπίδης Σταύρος & Κελλίδης Χρήστος οι βοηθοί του) όλοι από την ΕΠΣ Δράμας.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Κώστας Βακιρτζής): Αβραάμ, Γεωργιάδης, Καλαϊτζής Δημήτρης, Δημητριάδης (λ.τρ. 37ο Ουζούνης), Στεργιάκος (63ο Σαββίδης Κ. Σάββας), Ράπτης, Σαμαράς, Φερφέρης, Γιάντσογλου (46ο Παλλικάρης), Κιοσέογλου, Κερασίδης.

ΒΩΛΑΚΑΣ (Σάκης Τερζής): Στάϊκος Τρύφων, Μαρκόπουλος Δημήτρης (85ο Σίγγος Γιώργος), Σίντος, Παντσελής, Μαρίγκος, Μίρκου, Τούπας, Γαϊδατζής, Μαρκόπουλος Γιώργος (58ο Λάζος), Ράδος, Στάϊκος Πασχάλης (88ο Σίγγος Ηλίας).

 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της φάσης των «8» του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας έχουν ως εξής (με μαύρο οι ομάδες που πέρασαν στους «4»):

 

  • Προσοτσάνη – Βώλακας 1 – 0
  • Οχυρό – Πετρούσα 0 – 3
  • Περιθώρι – Αμπελόκηποι 0 – 5
  • Καλλίφυτος – Πανδραμαϊκός 2 – 0

 

Σήμερα εξάλλου διεξήχθη και το 1ο ματς της ημιτελικής σειράς στην Πετρούσα ανάμεσα στην τοπική Δόξα και την πρωτοπόρο της Α1 ΕΠΣ Δράμας ΑΕ Αμπελοκήπων. Οι γηπεδούχοι έκαναν το 1ο βήμα για τον τελικό καθώς επικράτησαν δύσκολα με γκολ του Καρυπίδη 1-0.
 
Get Adobe Flash Player
Greek Bulgarian English French German Italian Russian Spanish
Αναζήτηση
Είσοδος Μελών
Επισκέπτες
956192
Έχουμε 3 επισκέπτες συνδεδεμένους
Ο Καιρός