Επόμενος Αγώνας
prosotsani
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ-ΕΥΜΟΙΡΟ
Γήπεδο:"Γεώργιος Μακρής"
Ημερομηνία: 13.10.2010.ΤΕ
Ώρα: 4μ.μ.
1ος όμιλος ~ 5η αγωνιστική
Ανακοινώσεις

Τα επίσημα παιχνίδια:

3η. ΓΣΠ-ΕΧΙΝΟΣ 4-0
34ο Σαββίδης Κ. Σάββας, 38ο Κερασίδης, 52ο & 80ό Ουζούνης
2η. ΚΡΗΝΙΔΕΣ-ΓΣΠ 0-3
32ο Κιοσέογλου, 38ο Κερασίδης, 65ο Σαββίδης Κ. Σάββας
1η. ΓΣΠ-ΕΛΕΥΘ/ΠΟΛΗ 1-0
80ό πέν. Σαββίδης Π. Σάββας

Σούπερ Ουζούνης, σούπερ νίκη (4-0)!

Απολαυστική από το 1ο κιόλας λεπτό παρουσία περίπου 250 φιλάθλων ήταν σήμερα η Προσοτσάνη, η οποία με το άνετο κι επιβλητικό 4-0 επί του Εχίνου Σπορ, εδραιώθηκε για τα καλά στην κορυφή του 1ου ομίλου, έχοντας για συγκάτοικο τον Έβρο Σουφλίου, διατηρώντας το απόλυτο των βαθμών και των γκολ στην άμυνα. Με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κερδίσουν τον έλεγχο στο νευραλγικό χώρο του κέντρου ξεκίνησε το ματς, κάτω από ιδανικές καιρικές (συννεφιά) και γηπεδικές (χαλί το χορτάρι) συνθήκες στο «Γεώργιος Μακρής» της Προσοτσάνης. Οι γηπεδούχοι με καλές προσπάθειες από τα «φτερά» (Σαμαράς & Ουζούνης), φτάσανε πρώτοι στην επίτευξη του γκολ, σταδιακά όμως οι «πράσινοι» της Ξάνθης αναθάρρησαν και με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τους το Σαλί Ογλού απείλησαν την εστία του Πιτσακτσή. Μετά όμως τη συμπλήρωση του 1ου 15λεπτου οι παίκτες του Στράτου Κονταξή «πατούσαν» πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο και ήταν θέμα χρόνου το γκολ. Μετά το ημίωρο ουσιαστικά το ματς «καθάρισε» για λογαριασμό των «κυανόλευκων» καθώς τρία κομβικά σημεία (τα δύο γκολ και η αποβολή ενδιάμεσα του Κουράκ), έγειραν για τα καλά την πλάστιγγα του νικητή προς την πλευρά της Προσοτσάνης.


Με το 2-0 να είναι το σκορ του α’ μέρους και τον Εχίνο να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο η δουλειά των γηπεδούχων έγινε πιο εύκολη και πέρα από τα δύο τέρματα που σημείωσαν, θα μπορούσαν να εκτινάξουν το δείκτη του σκορ σε δυσθεώρητα ύψη, ελέω κυρίως Παπαπολύκαρπου. Οι φιλοξενούμενοι του Γιώρου Χαλκίδη στο ίδιο χρονικό διάστημα φάνηκαν μόνο στο 1ο 5λεπτο, αλλά μέχρις εκεί, με την εστία της Προσοτσάνης για ένα ακόμα ματς να παραμένει απαραβίαστη. Το τελικό 4-0 κρίνεται απόλυτα δίκαιο σύμφωνα με την εικόνα που παρουσίασαν οι δύο αντίπαλοι, συνυπολογίζοντας όλες βέβαια τις παραμέτρους που διαμορφώθηκαν κατά τη διάρκεια του 90λεπτου.

Λεπτό προς λεπτό:

Μόλις στο 3ο λεπτό η συρτή σέντρα του Σαμαρά από δεξιά με αποδέκτη το Σαββίδη Κ. Σάββα είναι ακριβείας, όμως το πλασέ του φορ της Προσοτσάνης υπό την πίεση του Προδρομίτη από καλή θέση πέρασε μόλις άουτ.

Απάντηση από πλευράς φιλοξενούμενων στο 11ο λεπτό, χρονικό σημείο στο οποίο ο Σερίφ Ογλού άλλαξε πολύ όμορφα παιχνίδι από δεξιά προς τα αριστερά, ο Σαλί Ογλού στόπαρε στα όρια της περιοχής επιχειρώντας το διαγώνιο σουτ, με την μπάλα να περνάει ξυστά δίπλα στο αριστερό δοκάρι του Πιτσακτσή.

Δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης δέχθηκε την κοντινή πάσα του Ξανθόπουλου κι αποφεύγοντας το Γεωργιάδη πλάσαρε εν κινήσει με τον Πιτσακτσή να μπλοκάρει σταθερά και χωρίς περαιτέρω προβλήματα για την ομάδα του την μπάλα.

Στο 14ο λεπτό ο Κερασίδης έφερε με φάουλ την μπάλα στην περιοχή, η άμυνα του Εχίνου «κόλλησε», ωστόσο ούτε ο Σαββίδης Κ. Σάββας, ούτε κι ο Σαμαράς δεν μπόρεσαν να την στείλουν προς την εστία του Παπαπολύκαρπου.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού (29ο), ο Ουζούνης από αριστερά επιχειρεί σέντρα «ξυράφι», με τον τερματοφύλακα του Εχίνου να πραγματοποιεί σωτήρια έξοδο προ των Κερασίδη και Σαββίδη Κ. Σάββα, η μπάλα στρώνεται στο δεξί πόδι του Ράπτη, που από το ημικύκλιο της περιοχής εξαπολύει ένα δυνατό σουτ, με τον Ιμπραήμ Ογλού σαν από μηχανής Θεός να αποκρούει προς της γραμμής με το κεφάλι την μπάλα, αποσοβώντας το γκολ.

Ότι δεν έγινε σε κείνο το χρονικό σημείο ήρθε στο 34ο λεπτό: με κινηματογραφική ταχύτητα από αριστερά συνδυάστηκαν στη γραμμή του πλαγίου οι Κερασίδης και Ουζούνης, ο 2ος βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Εχίνου και σεντράροντας στο ύψος της μικρής περιοχής βρήκε το Σαββίδη Κ. Σάββα, με το «γερμανό» να προλαβαίνει προσωπικό αντίπαλο και τερματοφύλακα και με δύσκολη προβολή να ανοίγει το σκορ…1-0.

Στο 37ο ο Κερασίδης «κλέβει» και μεταβιβάζει γρήγορα για τον αφύλακτο Σαββίδη Κ. Σάββα, αλλά πριν μπει στην περιοχή ο Κουράκ τον ανατρέπει και βλέπει την κόκκινη του κ. Κυριαζίδη (σε εμφανή θέση για γκολ ήταν ο φορ της Προσοτσάνης) και υποδεικνύει αμέσως το φάουλ, εκατοστά πριν τη γραμμή της περιοχής.

Ο Κερασίδης στο 38ο λεπτό ανέλαβε την εκτέλεσή του (κάτι σαν πέναλτι γι αυτόν) και περνώντας την μπάλα δίπλα στο πολυπρόσωπο ανθρώπινο τείχος την έστειλε να αναπαυτεί στη δεξιά γωνία του τερματοφύλακα του Εχίνου για το 2-0.

Διπλή χαμένη ευκαιρία με το «καλησπέρα» για τον Εχίνο Σπορ, όταν στο 46ο ο νεοεισελθόν Τσακίρ Τζεμ βρέθηκε από την μπαλιά του Σαλί Ογλού αφύλακτος στην περιοχή, το πρώτο σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε ενστικτωδώς και σωτήρια από τον Πιτσακτσή, η μπάλα στρώνεται εκ νέου στα πόδια του, αλλά αυτή τη φορά ο Δημητριάδης πέφτει με αυτοθυσία και του αρπάζει την μπουκιά από το στόμα, πριν προλάβει να απειλήσει εκ νέου!

Μακρινό σουτ φάουλ του Μαραντά περνάει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι μια φάση που ήλεγχε ο Πιτσακτσής στο 51ο λεπτό και στο αμέσως επόμενο λεπτό η Προσοτσάνη τριπλασίασε τα τέρματά της: το κλέψιμο στο χώρο του κέντρου του Σαββίδη Κ. Σάββα βγάζει σε θέση έξω δεξιά το Σαμαρά, που σηκώνοντας το κεφάλι είδε στο β’ δοκάρι τον Ουζούνη, σέντραρε με ακρίβεια κι ο ακραίος επιθετικός των γηπεδούχων σε κενή εστία αφού ο τερματοφύλακας δε βρήκε την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 3-0.

Μπαλιά του Σαμαρά στο 54ο για το Σαββίδη Κ. Σάββα με αντιστροφή θέσεων και ρόλων, σέντρα στο ύψος του πέναλτι και πάλι για τον επερχόμενο Ουζούνη, πλασέ εν κινήσει στέλνει την μπάλα ελάχιστα δίπλα στο αριστερό δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα του Εχίνου.

Συρτό σουτ-φάουλ του Κερασίδη κάτι σαν κοντινό κόρνερ στο 63ο αποσοβεί δύσκολα με τα πόδια ο Παπαπολύκαρπος που δεν είχε καλό οπτικό πεδίο και στο 66ο γύρισμα ακριβείας του Ουζούνη στο πέναλτι για το Σαββίδη Π. Σάββα με το πλασέ του παίκτη της Προσοτσάνης να αποκρούεται από σώμα του Προδρομίτη και να καταλήγει κόρνερ.

Στο 72ο ο Σαββίδης Π. Σάββας βγάζει μέσα στην περιοχή τον Ουζούνη σε καλή θέση, ο σκόρερ του 3-0 κέρδισε με πείσμα δύο κόντρες από τους αντιπάλους του, επιχείρησε το ψηλοκρεμαστό πλασέ στέλνοντας την μπάλα στο πάνω μέρος των διχτύων άουτ.

Βαθιά σέντρα του Ουζούνη στο 75ο λεπτό στο β’ δοκάρι για τον προωθημένο Φερφέρη και σουτ του τελευταίου αποκρούσει σε κόρνερ στη γραμμή τέρματός του ο Παπαπολύκαρπος και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Τζουβάρας κλεισμένος ανάμεσα σε τρεις πλάσαρε ψηλοκρεμαστά, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Πιτσακτσή που έπεσε για καλά και για κακό.

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 80ό λεπτό, σε μια φάση καρμπόν μ’ αυτή του 3ου γκολ των γηπεδούχων: το κλέψιμο του Φερφέρη γίνεται πάσα για το Σαββίδη Π. Σάββα που από το κέντρο βγάζει σε θέση έξω δεξιά το Σαμαρά, με το φυσικό αρχηγό της Προσοτσάνης να σεντράρει για το αριστερό πόδι του Ουζούνη κι ο τελευταίος με ωραία προβολή να βάζει «το κερασάκι στην τούρτα» της επιβλητικής αυτής νίκης.

Στο 90ό λεπτό ο Σαββίδης Π. Σάββας βρήκε σε καίρια θέση τον Καλαϊτζή, αλλά ο Παπαπολύκαρπος είπε «όχι» στην προσπάθεια του νεαρού άσσου να τον «κρεμάσει» και στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο 1ος κέρδισε τη μονομαχία από το Γιουρούκ και ξεχύθηκε μόνος προς την αντίπαλη εστία, αλλά πλάσαρε χωρίς δύναμη πάνω στα χέρια του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Ο άρχοντας του αγώνα κ. Κυριαζίδης από την ΕΠΣ Έβρου (Λιώλιας & Βασιλειάδης οι βοηθοί του από την ίδια ένωση), κιτρίνισε τους Ουζούνη (26ο), Φερφέρη (47ο) & Μουχτάρη (83ο) από πλευράς Προσοτσάνης και τον Σερίφ Ογλού (44ο) από πλευράς Εχίνου Σπορ. Απέβαλλε όπως γράψαμε και πιο πάνω με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα τον Κουράκ (37ο) των φιλοξενούμενων.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Στράτος Κονταξής): Πιτσακτσής, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, Καλαϊτζής, Δημητριάδης, Πατένταλης (46ο Φερφέρης), ΣΤΕΡΓΙΑΚΟΣ, ΟΥΖΟΥΝΗΣ, Ράπτης, ΣΑΒΒΙΔΗΣ Κ. ΣΑΒΒΑΣ (72ο Μουχτάρης), ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ (64ο Σαββίδης Π. Σάββας), ΣΑΜΑΡΑΣ.

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ (Γιώργος Χαλκίδης): ΠΑΠΑΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ, Ιμπραήμ Ογλού, Κουράκ, Προδορμίτης, Τζουβάρας, Κετσιεμενίδης (46ο ΤΣΑΚΙΡ ΤΖΕΜ), Αλί Ογλού (46ο Καβάζ), ΣΕΡΙΦ ΟΓΛΟΥ, Σαλί Ογλού, Ξανθόπουλος, Μαραντάς (62ο Γιουρούκ).

Τα αποτελέσματα & οι σκόρερ της 3ης αγωνιστικής:

ΑΕ ΠΙΕΡΕΩΝ – ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ

50ό αυτ. Καλτσάς, 57ο Αγγελίδης Στ., 74ο Καρακότσαλης

3 – 0

ΣΑΠΕΣ – ΕΥΜΟΙΡΟ

60ό πέν. Μυστρίδης

1 – 0

ΣΟΥΦΛΙ – ΚΟΣΜΙΟ

55ο Χαλιμακούδης

1 – 0

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ – ΠΕΤΡΟΥΣΑ

17ο & 48ο Υψηλός, 88ο Βασιλακάκης / 54ο πέν. & 67ο Κωνσταντινίδης

3 – 2

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ – ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ

34ο Σαββίδης Κ. Σάββας, 38ο Κερασίδης, 52ο & 80ό Ουζούνης

4 – 0

ΕΘΝ. ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ – ΓΑΖΩΡΟΣ

60ό Αγγελακάκης / 85ο Παλάσκας

1 – 1

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΚΡΗΝΙΔΕΣ

0 – 0

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ – ΝΙΓΡΙΤΑ

19ο Θωμάς

0 – 1

  • ΡΕΠΟ: Νέα Ζίχνη

 

                                       

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου την 3η αγωνιστική

ΘΕΣΗ

ΟΜΑΔΑ

ΑΓ

ΒΑΘ

Ν

Ι

Η

ΤΕΡΜΑΤΑ

 +/-

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ

3

9

3

0

0

8 - 0

+8

ΣΟΥΦΛΙ

3

9

3

0

0

4 - 1

+3

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

3

7

2

1

0

5 - 3

+2

ΑΕ ΠΙΕΡΕΩΝ

3

6

2

0

1

8 - 3

+5

ΝΙΓΡΙΤΑ

3

6

2

0

1

3 - 3

0

ΕΘΝ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

3

4

1

1

1

5 - 4

+1

ΓΑΖΩΡΟΣ

3

4

1

1

1

3 - 2

+1

ΣΑΠΕΣ

2

4

1

1

0

1 - 0

1

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ

3

4

1

1

1

1 - 4

-3

10η

ΠΕΤΡΟΥΣΑ

3

3

1

0

2

6 - 6

0

11η

ΕΥΜΟΙΡΟ

2

3

1

0

1

3 - 3

0

12η

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ

3

3

1

0

2

4 - 6

-2

13η

ΚΡΗΝΙΔΕΣ

3

2

0

2

1

2 - 5

-3

14η

ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ

2

1

0

1

1

2 - 3

-1

15η

ΚΟΣΜΙΟ

3

1

0

1

2

1 - 5

-4

16η

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ

3

1

0

1

2

2 -7

-5

17η

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ

3

0

0

0

3

1 - 4

-3

 

           

59 - 59

 

 

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ: 1. Μεταξύ τους παιχνίδια 2. Διαφορά τερμάτων 3. Καλύτερη επίθεση 4. Μπαράζ

 

Η επόμενη αγωνιστική (4η, Κυριακή 10-10-2010 ~ 4μ.μ.)

ΣΑΠΕΣ – ΑΕ ΠΙΕΡΕΩΝ

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ – ΣΟΥΦΛΙ

ΕΥΜΟΙΡΟ – ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ

ΚΟΣΜΙΟ – ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ

ΠΕΤΡΟΥΣΑ – ΕΘΝ. ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ – ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΓΑΖΩΡΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ

ΚΡΗΝΙΔΕΣ – ΝΙΓΡΙΤΑ

  • ΡΕΠΟ: Προσοτσάνη

Τελευταία Ενημέρωση (Δευτέρα, 04 Οκτώβριος 2010 07:59)

 
Get Adobe Flash Player
Greek Bulgarian English French German Italian Russian Spanish
Αναζήτηση
Είσοδος Μελών
Επισκέπτες
944334
Έχουμε 6 επισκέπτες συνδεδεμένους
Ο Καιρός