Επόμενος Αγώνας
  • Γήπεδο: Νιγρίτας
  • Βισαλτιακός-ΓΣΠ
  • Ημερομηνία: 08-09-2010
    Ώρα: 5:30μ.μ. 
Ανακοινώσεις

Τα φιλικά προετοιμασίας:

11ο. ΓΣΠ-ΚΡΗΝΙΔΕΣ 2-0

15ο Σαββίδης Κ. Σάββας & 58ο πέν. Φερφέρης

10ο. ΓΣΠ-ΚΑΛΗ ΒΡΥΣΗ 7-0

11ο Πάνος, 21ο Τσακμακίδης, 34ο Ράπτης, 64ο & 75ο Κιοσέογλου, 74ο & 78ο Σαββίδης Κ. Σάββας

9ο. ΓΣΠ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ 2-4

25ο Σαββίδης Π. Σάββας, 63ο Σαββίδης Κ. Σάββας / 8ο Μπαρέτας, 42ο Γιαλαμής, 59ο Λυμπεράκης, 85ο Τσεντεμεΐδης

8ο. ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ-ΓΣΠ 0-3

18ο Κερασίδης, 25ο Σαββίδης Κ. Σάββας & 35ο Πατένταλης

7ο. ΕΥΜΟΙΡΟ-ΓΣΠ 0-3

6ο Φερφέρης, 49ο & 70ό Σαββίδης Κ. Σάββας

6ο. ΔΟΞΑΤΟ-ΓΣΠ 0-1

42ο Πατένταλης

5ο. ΓΣΠ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ 5-1

4ο Παλλικάρης, 25ο & 34ο Χριστοφορίδης, 44ο Καλαϊτζής Δ., 54ο Πάνος / 32ο Αποστολίδης Αν.

4ο. ΓΣΠ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1-2

46ο Σαββίδης Κ. Σάββας / 84ο & 89ο Μαρκόφσκι

3o. ΓΣΠ-ΤΕΠ ΔΟΞΑΣ 5-1

58ο πέν. Σαββίδης Π. Σάββας, 61ο πέν. Τσακμακίδης, 73ο & 89ο Ουζούνης, 88ο Μουχτάρης / 90ό Κανετίδης Κ.

2ο. ΓΣΠ-ΑΕ ΠΙΕΡΕΩΝ 1-1

21ο Σαββίδης Κ. Σάββας / 72ο Βερβερίδης

1o. ΚΟΥΤΣΟ-ΓΣΠ 0-2

22ο Κιοσέογλου, 50ό Χριστοφορίδης

Πήρε «άριστα» στην τελική πρόβα…2-0

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες κι έχοντας καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς τον έλεγχο και την μπάλα στην κατοχή της, η ομάδα της Προσοτσάνης επιβλήθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) του Κεραυνού Κρηνίδων με σκορ 2-0 στο «Γεώργιος Μακρής» παρουσία περίπου 100 φιλάθλων. Το φιλικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κι ως πρόβα τζενεράλε εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων που ξεκινούν σε δύο εβδομάδες, άλλωστε σε λίγες ώρες πραγματοποιείται στη Βέροια η κλήρωση εκτός των άλλων και του 1ου ομίλου που ενδιαφέρει άμεσα το συγκρότημα της Προσοτσάνης. Ο Στράτος Κονταξής είδε από το 1ο κιόλας δευτερόλεπτο (!!!) τους παίκτες του να κλείνουν στα καρέ την ανανεωμένη ομάδα των Κρηνίδων – σίγουρα δε θύμιζε σε τίποτα αυτή την πρόσφατων ετών – κι ελέγχοντας πλήρως το ρυθμό του αγώνα να παίζουν τους αντιπάλους τους σαν τη γάτα με το ποντίκι. Πέρα των δύο γκολ οι «κυανόλευκοι» σημάδεψαν κατά την προσφιλή τους συνήθεια και το δοκάρι της αντίπαλης εστίας (το 7ο στα 11 φιλικά), ενώ απώλεσαν και πολλές σημαντικές ευκαιρίες για να ανεβάσουν κι άλλο το δείκτη του σκορ. Σαν γενική εικόνα ωστόσο θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ομάδα της Προσοτσάνης παρουσιάστηκε πανέτοιμη για την πρεμιέρα, έχοντας μάλιστα 3-4 βασικές απουσίες, βάσει των όσων είδαμε όχι μόνο σήμερα (σ.σ. χθες) αλλά και σε όλα τα παιχνίδια προετοιμασίας.

 

Λεπτό προς λεπτό:

Μόλις στο 10ο δευτερόλεπτο κι ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τη σέντρα του ματς, ο Σαββίδης Κ. Σάββας πίεσε ψηλά και κλέβοντας την μπάλα μπήκε στην περιοχή με τον Ιωακειμίδη να αντιδράει σωστά στο συρτό σουτ και να παραχωρεί το κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης πλασαριστά εκτελεί ο Σαμαράς για το Γιάντσογλου που φέρνει την μπάλα στο β’ δοκάρι, εκεί όπου ξεχάστηκε ο Σαββίδης Κ. Σάββας, όμως η κεφαλιά του από τα 4 μέτρα δε βρήκε στόχο καθώς πρωτίστως «έσκασε» στο έδαφος κι εν συνεχεία πέρασε εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Πρωταγωνιστής και πάλι στο 9ο λεπτό είναι ο επιθετικός της Προσοτσάνης, που γύρισε το σώμα του μέσα στην περιοχή υπό την πίεση του Παντελίδη, αλλά ο Ιωακειμίδης αυτή τη φορά μπλόκαρε σταθερά, απόρροια της όμορφης ενέργειας των Σαββίδη Π. Σάββα-Φερφέρη-Ράπτη έξω από την περιοχή.

Θέμα χρόνου ήταν το γκολ κι αυτό ήρθε στο 15ο λεπτό: ο Σαββίδης Π. Σάββας εκτελεί πλασαριστά φάουλ για το Σαμαρά που πλαγιοκόπησε την άμυνα του Κεραυνού κι με συρτή παράλληλη σέντρα βγάζει την ασσίστ για το Σαββίδη Κ. Σάββα, που αυτή τη φορά δε συγχωρεί και προλαβαίνοντας το Γεωργιάδη μέσα από τη μικρή περιοχή με πλασέ στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας των φιλοξενούμενων…1-0.

Με τρεις μπαλιές από την άμυνα παρ’ ολίγο η Προσοτσάνη να διπλασιάσει τα τέρματά της, όταν στο 25ο λεπτό από το βολέ του Πιτσακτσή ο Σαββίδης Π. Σάββας πηδώντας ψηλά πήρε την κεφαλιά-πάσα για το Σαμαρά που σηκώνει το κεφάλι και βλέπει να έρχεται με φόρα στην περιοχή το Γιάντσογλου, ο οποίος όμως για εκατοστά δεν προλαβαίνει την πορεία της μπάλας για να τη στείλει με προβολή στα δίχτυα του Ιωακειμίδη.

Με πείσμα ο Γιάντσογλου κερδίζει την μπάλα κάτω από το χώρο του κέντρου, ο Σαμαράς την αφήνει έξυπνα κάτω από τα πόδια του για τον επερχόμενο Φερφέρη, αλλά ο τελευταίος προτίμησε να τη «σκάψει» κι αυτή πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Οι Κρηνίδες «πάτησαν» για 1η φορά την περιοχή της Προσοτσάνης με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, όταν ο Δεληκωστίδης εκμεταλλεύτηκε το ασθενές διώξιμο του Δημητριάδη, όμως το σουτ που επιχείρησε από το ημικύκλιο βρήκε σε ετοιμότητα τον Πιτσακτσή που μπλόκαρε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.

Διπλή χαμένη ευκαιρία ήταν η απάντηση των γηπεδούχων στο 32ο λεπτό. Συνδυασμός των Σαββίδη Κ. Σάββα και Σαμαρά βγάζει σε θέση βολής το Φερφέρη που σουτάρει δυνατά για να σταματήσει η μπάλα σε σώματα αμυνόμενων, η μπάλα δεν απομακρύνεται από την περιοχή με το Σαμαρά εκ νέου να τη φέρνει στην καρδιά της άμυνας των Κρηνίδων, αλλά προ του Σαββίδη Κ. Σάββα που ήταν έτοιμος να πλασάρει παρεμβλήθηκε ο Γεωργιάδης κι έσωσε την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση.

Διείσδυση του Ράπτη που πέρασε 3 αντιπάλους στον άξονα, πάσα δεξιά για το Σαμαρά που με σέντρα ακριβείας σημαδεύει το Σαββίδη Κ. Σάββα, όμως η κεφαλιά του φορ της Προσοτσάνης βρίσκει στην πλάτη του συμπαίκτη του Γιάντσογλου και δίνει την ευκαιρία στους αμυντικούς να την απομακρύνουν από την περιοχή τους.

Φάουλ πάνω στο Σαμαρά που δε δίνεται στο 42ο λεπτό, γίνεται ευκαιρία να απειλήσει ο Κεραυνός με την κάθετη του Σαλπιγγίδη για το Σπυρίδη, αλλά το σουτ του τελευταίου περνάει 2 μέτρα δίπλα στο δεξί δοκάρι του Πιτσακτσή.

Στο 48ο λεπτό ο νεοεισελθόντας Κιοσέογλου με ατομική προσπάθεια πέρασε 3 αντιπάλους, μπήκε στην περιοχή από δεξιά, όταν όμως επιχείρησε το σουτ πρόλαβαν και τον έκλεισαν οι αμυντικοί και το μόνο κέρδος απ’ όλη την ενέργειά του ήταν το κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Πατένταλης απομακρύνει στο χώρο του κέντρου με το κεφάλι, νέα κεφαλιά-πάσα του Κιοσέογλου για το Σαββίδη Κ. Σάββα, που χωρίς χρονοτριβή γυρίζει το σώμα του περίπου στα 20 μέτρα από την εστία, βλέπει ωστόσο το δυνατό σουτ που εξαπολύει να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη που έμεινε άγαλμα!

Στο 58ο λεπτό ο Χριστοφορίδης μπήκε στην περιοχή με την μπάλα, εκεί όπου ανατράπηκε καθαρά από τον Παντελίδη κι ο ρέφερι της αναμέτρησης υπέδειξε αμέσως την εσχάτη των ποινών. Από τα 11 μέτρα ο Φερφέρης δεν αστόχησε απέναντι στον Αθανασιάδη που έπεσε στη σωστή πλευρά διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Έξοχος συνδυασμός από δεξιά των Γεωργιάδη-Πάνου-Φερφέρη και σέντρα στο ύψος του πέναλτι του σκόρερ του 2ου γκολ, βρίσκει το Σαββίδη Κ. Σάββα σε καίρια θέση, αλλά το ξερό σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στην προβολή που πρόλαβε να του βάλει ο Παντελίδης και να παραχωρήσει το κόρνερ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό από λάθος εκτίμηση του Γεωργιάδη ο Τσαπανίδης έγινε απειλητικός για τα καρέ του Ούσιου, αλλά ο Δημητριάδης με σωτήρια προβολή αποσόβησε τα χειρότερα για την ομάδα του.

Κεραυνός του Πατένταλη στο 74ο από 40 μέτρα στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Αθανασιάδη που εκτινάχθηκε βλέποντάς την να φτάνει με δύναμη προς την εστία του και τέλος στο 76ο λεπτό το φάουλ του Φερφέρη γίνεται ασσίστ στη γωνία της μικρής περιοχής για το Χριστοφορίδη που με κεφαλιά ανενόχλητος στέλνει την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων των Κρηνίδων.

Τον αγώνα διεύθυνε ο κ. Χριστοφορίδης (Παναγιώτου & Τσαγγαλίδης οι βοηθοί του) της ΕΠΣ Δράμας.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Στράτος Κονταξής): Πιτσακτσής (46ο Ούσιος – 76ο Καλαϊτζής Κυριάκος), Δημητριάδης (86ο Λάμπρου), Καλαϊτζής Δημήτρης, Πατένταλης, Γεωργιάδης (86ο Παπαμιχαήλ), Φερφέρης (76ο Παλλικάρης), Σαμαράς (46ο Πάνος), Ράπτης (55ο Χριστοφορίδης), Σαββίδης Κ. Σάββας (λ.τρ. 80ό Τσακμακίδης), Σαββίδης Π. Σάββας (46ο Κιοσέογλου), Γιάντσογλου (55ο Χατζηγεωργιάδης).

ΚΡΗΝΙΔΕΣ (Γιώργος Μάλλιος): Ιωακειμίδης (46ο Αθανασιάδης), Κωνσταντινίδης Πάρης (46ο Μπαράνωφ), Παντελίδης (80ό Παπαδόπουλος Ηλίας), Γεωργιάδης, Παρσαλίδης (72ο Πεφάνης), Σπυρίδης (65ο Βαφάκης), Δεληκωστίδης (67ο Παπαδόπουλος Σάββας), Σαλπιγγίδης (46ο Πέτρου), Τσαπανίδης, Σάσσος (46ο Ανωτίδης – λτ.ρ. 84ο Καλπακίδης), Τερζίδης (57ο Μπεζυργιάννης).

 

Για την Προσοτσάνη δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους οι: Αβραάμ, Αθανασιάδης, Βέργας, Ελευθεριάδης, Κερασίδης, Μουχτάρης, Ουζούνης, Παλτζίδης, & Στεργιάκος.

Τελευταία Ενημέρωση (Κυριακή, 05 Σεπτέμβριος 2010 10:30)

 
Get Adobe Flash Player
Greek Bulgarian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Αναζήτηση
Είσοδος Μελών
Επισκέπτες
939616
Έχουμε 6 επισκέπτες συνδεδεμένους
Ο Καιρός