Επόμενος Αγώνας
  • Γήπεδο: Νιγρίτας
  • Βισαλτιακός-ΓΣΠ
  • Ημερομηνία: 08-09-2010
    Ώρα: 5:30μ.μ. 
Ανακοινώσεις

Τα φιλικά προετοιμασίας:

11ο. ΓΣΠ-ΚΡΗΝΙΔΕΣ 2-0

15ο Σαββίδης Κ. Σάββας & 58ο πέν. Φερφέρης

10ο. ΓΣΠ-ΚΑΛΗ ΒΡΥΣΗ 7-0

11ο Πάνος, 21ο Τσακμακίδης, 34ο Ράπτης, 64ο & 75ο Κιοσέογλου, 74ο & 78ο Σαββίδης Κ. Σάββας

9ο. ΓΣΠ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ 2-4

25ο Σαββίδης Π. Σάββας, 63ο Σαββίδης Κ. Σάββας / 8ο Μπαρέτας, 42ο Γιαλαμής, 59ο Λυμπεράκης, 85ο Τσεντεμεΐδης

8ο. ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ-ΓΣΠ 0-3

18ο Κερασίδης, 25ο Σαββίδης Κ. Σάββας & 35ο Πατένταλης

7ο. ΕΥΜΟΙΡΟ-ΓΣΠ 0-3

6ο Φερφέρης, 49ο & 70ό Σαββίδης Κ. Σάββας

6ο. ΔΟΞΑΤΟ-ΓΣΠ 0-1

42ο Πατένταλης

5ο. ΓΣΠ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ 5-1

4ο Παλλικάρης, 25ο & 34ο Χριστοφορίδης, 44ο Καλαϊτζής Δ., 54ο Πάνος / 32ο Αποστολίδης Αν.

4ο. ΓΣΠ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1-2

46ο Σαββίδης Κ. Σάββας / 84ο & 89ο Μαρκόφσκι

3o. ΓΣΠ-ΤΕΠ ΔΟΞΑΣ 5-1

58ο πέν. Σαββίδης Π. Σάββας, 61ο πέν. Τσακμακίδης, 73ο & 89ο Ουζούνης, 88ο Μουχτάρης / 90ό Κανετίδης Κ.

2ο. ΓΣΠ-ΑΕ ΠΙΕΡΕΩΝ 1-1

21ο Σαββίδης Κ. Σάββας / 72ο Βερβερίδης

1o. ΚΟΥΤΣΟ-ΓΣΠ 0-2

22ο Κιοσέογλου, 50ό Χριστοφορίδης

Σερί ήταν και…πάει (2-4)

Δύο χρόνια παρά 12 μέρες (13-09-2008, 0-1 από Γάζωρο) κρατούσε το αήττητο ρεκόρ της Προσοτσάνης στα φιλικά προετοιμασίας με αντιπάλους ομάδες του Περιφερειακού πρωταθλήματος και ήρθε σήμερα (σ.σ. χθες) ο Ορφέας Ελευθερούπολης για να το «σπάσει». Το τελικό 2-4, σκορ με το οποίο οι καβαλιώτες επιβλήθηκαν της γηπεδούχου στο «Γεώργιος Μακρής» παρουσία περίπου 100 φιλάθλων, φαντάζει δίκαιο χωρίς ωστόσο να ανταποκρίνεται πλήρως στην εικόνα του ματς. Οι παίκτες του Στράτου Κονταξή χωρίς να βρεθούν ατομικά & συνολικά σε καλή μέρα, τουλάχιστον στο α’ μέρος έχασαν σωρεία ευκαιριών – με μοιραίο το Σαββίδη Κ. Σάββα – αλλά βρέθηκαν με δύο όλες κι όλες επισκέψεις των φιλοξενούμενων να κυνηγούν το σκορ (1-2). Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, οι αλλαγές που έγιναν από πλευράς τεχνικού της Προσοτσάνης δε βοήθησαν τα μέγιστα και με σχετική ευκολία οι παίκτες του Κώστα Βακιρτζή όχι μόνο κρατούσαν τους αντιπάλους τους μακριά από τα καρέ του νεαρού τερματοφύλακα Χωλίδη – ήρωας της αναμέτρησης – απεναντίας διεύρυναν κι άλλο την υπέρ του διαφορά στο σκορ και με το 2-4 να διαμορφώνεται προς το τέλος, να φεύγουν ικανοποιημένοι από τη φιλική αυτή συνάντηση. Πέρα από την ήττα, η Προσοτσάνη θα στερηθεί τις επόμενες 2 εβδομάδες το μεσοεπιθετικό Μουχτάρη που υπέστη βαρύ διάστρεμμα σε μαρκάρισμα αντιπάλου και σίγουρα θα κάνει αγώνα δρόμου ώστε να είναι έτοιμος με την έναρξη του πρωταθλήματος.

 

Live…live…live

Γύρισμα στο 6ο λεπτό του Σαββίδη Κ. Σάββα από το σημείο του κόρνερ, ο Χωλίδης ξεγελιέται από τον άνεμο και κάνει άστοχη έξοδο, ωστόσο ο Μουχτάρης ήταν ένα βήμα πίσω και δεν πρόλαβε σε κενή εστία να σπρώξει την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα.

Ο Γιαλαμής από αριστερά απέφυγε κατά σειρά την αντίσταση των Δημητριάδη και Πατένταλη, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στη μικρή περιοχή στον αφύλακτο Μπαρέτα και ο νεαρός άσσος του Ορφέα με πλασέ στο 8ο λεπτό άνοιξε το σκορ για λογαριασμό των φιλοξενούμενων…0-1.

Η απάντηση της Προσοτσάνης ήταν σχεδόν άμεση αλλά κατά το ήμισυ επιτυχής: ήταν το 14ο λεπτό όταν ο Μουχτάρης συνέκλινε από δεξιά προς την περιοχή του Χωλίδη επιχειρώντας το σουτ προς την αντίπαλη εστία. Η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυνόμενων κι έφτασε πλάγια αριστερά στο Ράπτη που εξαπέλυσε «κεραυνό», βλέποντάς την όμως να σταματάει στη δεξιά συμβολή των δοκών της εστίας του Χωλίδη.

Ότι δεν έγινε στο 14ο λεπτό ήρθε στο 25ο, με το Φερφέρη που έχει κερδίσει φάουλ κάτω από το χώρο του κέντρου να το εκτελεί γρήγορα και πλασαριστά για το Σαββίδη Π. Σάββα, που με ένα άπιαστο καλοζυγισμένο δεξί σουτ την έστειλε με πολλά φάλτσα στο δεξί «παραθυράκι» του ανήμπορου να αντιδράσει Χωλίδη, ισοφαρίζοντας το ματς για την Προσοτσάνη.

Μέχρι σχεδόν τη λήξη του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι από αριστερά έκαναν πάρτι, αλλά όσες φορές η μπάλα έφτασε στην περιοχή δεν μπήκε στα δίχτυα. Πρώτα στο28ο και μετά από διαδοχικά σουτ έξω από την περιοχή το καλύτερο ήταν αυτό του Φερφέρη που βρίσκει σε ετοιμότητα το Χωλίδη και παραχώρησε δύσκολα το κόρνερ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σαββίδης Π. Σάββας βγάζει σε θέση έξω αριστερά τον Ουζούνη που σερβίρει χαμηλά, με τον Πατένταλη να πιάνει «αέρα» και το Σαββίδη Κ. Σάββα να βρίσκει την μπάλα με το αριστερό, αλλά αυτή να καταλήγει άουτ ελάχιστα δίπλα στα δοκάρια της εστίας του Ορφέα.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, νέα σέντρα από αριστερά του Ουζούνη και πάλι σε θέση βολής ο Σαββίδης Κ. Σάββας κι αυτή τη φορά με το κεφάλι δε βρίσκει στόχο και στέλνει από τη μικρή περιοχή την μπάλα μόλις άουτ.

Στο 37ο ο Γιαλαμής από βρήκε στην περιοχή το σκόρερ Μπαρέτα, που από δύσκολη θέση με κεφαλιά προσπάθησε να απειλήσει εκ νέου χωρίς αποτέλεσμα και στο 40ό σε μια «κομπίνα» εκτέλεσης φάουλ ο Φερφέρης επιχείρησε ισχυρό συρτό σουτ κι ο Χωλίδης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 41ο λεπτό ο Ουζούνης και πάλι από αριστερά βρήκε μπροστά από το σημείο του πέναλτι το Σαββίδη Κ. Σάββα, με τον 33χρονο φορ της Προσοτσάνη εμφανώς σε…κακό φεγγάρι να πιάνει «αέρα» και να μην μπορεί να απειλήσει.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού κι όπως συμβαίνει συνήθως ο Ορφέας πήρε ανέλπιστα το προβάδισμα στο σκορ: μια σωρεία λαθών και κακών τοποθετήσεων της άμυνας της Προσοτσάνης ο Μπαρέτας «ντύθηκε» αυτή τη φορά δημιουργός κι ο Γιαλαμής εκτελεστής και με πλασέ από τη μικρή περιοχή με τον Πιτσακτσή εξουδετερωμένο εύκολα να σημειώνει το 1-2 στο 42ο λεπτό.

Η κάθετη του Γιάντσογλου στο 47ο βγάζει σε θέση μέσα αριστερά στην περιοχή το Σαββίδη Κ. Σάββα, που με καλό οπτικό πεδίο πλασάρει άουτ και με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν σκορ ασφαλείας, καθώς ο Λυμπεράκης σε μια φάση διαρκείας προϊόν πολλών κερδισμένων μονομαχιών στην περιοχή του Ούσιο τον πλάσαρε από κοντά πετυχαίνοντας το 1-3.

Λίγο έλλειψε στο αμέσως επόμενο λεπτό να γίνει και το 1-4 αλλά αυτή τη φορά ο Ούσιος αντέδρασε σωστά και μπλόκαρε το πλασέ του ανενόχλητου Μελίσση μετά από την κάθετη του Τζιβάνη.

Εκ νέου μείωση στο σκορ για την Προσοτσάνη στο 63ο λεπτό και στην 5η απόπειρα για γκολ(!!!) του κατά τα άλλα εύστοχου στα μέχρι τώρα φιλικά του Σαββίδη Κ. Σάββα. Ο Κερασίδης με πείσμα κρατάει την μπάλα στην κατοχή του και με κοντινή σέντρα βρίσκει τον συμπαίκτη του λίγο πιο αριστερά από το σημείο του πέναλτι και ο 1ος σκόρερ της Προσοτσάνης στα φιλικά με καλοζυγισμένο σουτ τη στέλνει στον ουρανό των διχτύων…2-3.

Στο 64ο ο Κερασίδης δέχτηκε ερχόμενος ως κρυφός φορ το γύρισμα του Γιάντσογλου, αλλά χωρίς καθαρή σκέψη δεν έκανε ούτε σουτ ούτε πλασέ και χάνοντας το κοντρόλ της μπάλας από το ύψος του πέναλτι είδε την μπάλα να καταλήγει αργά-αργά άουτ.

Ο ίδιος παίκτης έξυπνα προσπάθησε να ισοφαρίσει, όμως στο 72ο λεπτό το ψηλοκρεμαστό του σουτ κατέληξε στο πάνω μέρος των διχτύων του Χωλίδη.

Στο 83ο λεπτό ο Μελίσσης βγάζει σε θέση τετ α τετ το Βλάχο που νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Προσοτσάνης, κάτι όμως που δεν απετράπη στο 85ο όταν ο Μελίσσης εκ νέου «τρυπάει» την άμυνα της Προσοτσάνης, πέρασε και τον Ούσιο και δίνοντας την ασσίστ στον Τσεντεμεΐδη ουσιαστικά του δώρισε το εύκολο γκολ με τον τελευταίο απλά να τη σπρώχνει στα ανυπεράσπιστα δίχτυα…2-4.

Το διαγώνιο σουτ του Χριστοφορίδη στο 87ο δεν ανησυχεί το Χωλίδη και στο 88ο κοντινή «γλυκιά» σέντρα του Σαμαρά και κεφαλιά του Χριστοφορίδη βρίσκει και πάλι σε ετοιμότητα το νεαρό τερματοφύλακα της Ελευθερούπολης. Στις τελευταίες καλές στιγμές των γηπεδούχων ο Κερασίδης δις στο 89ο και 90ό λεπτό είδε τα σουτ που επιχείρησε από το ύψος της περιοχής να καταλήγουν κοντά στα δοκάρια του Χωλίδη, άουτ ωστόσο.

Τον αγώνα διεύθυνε ο κ. Πράσατζης (Παπαντωνίου & Κεσαπίδης οι βοηθοί του) της ΕΠΣ Δράμας.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Στράτος Κονταξής): Πιτσακτσής (46ο Ούσιος), Δημητριάδης (46ο Γεωργιάδης), Καλαϊτζής Δημήτρης (72ο Χατζηγεωργιάδης), Πατένταλης, Στεργιάκος, Φερφέρης (46ο Σαμαράς), Μουχτάρης (λ.τρ. 63ο Ελευθεριάδης), Ράπτης (72ο Κιοσέογλου), Σαββίδης Κ. Σάββας (65ο Χριστοφορίδης), Σαββίδης Π. Σάββας (46ο Κερασίδης), Ουζούνης (46ο Γιάντσογλου).

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κώστας Βακιρτζής): Χωλίδης, Παπαδημητρίου (λ.τρ. 32ο Κεχαγιάς), Σαμαράς (69ο Ελευθεριάδης), Μπαμπατζάνης (69ο Αραδούλης), Τζιβάνης (69ο Καραγιαννίδης), Αντωνάκης (69ο Τσίλογλου), Χριστοδουλίδης (69ο Τσεντεμεΐδης), Μελίσσης (69ο Νάκου), Γιαλαμής (λ.τρ. 72ο Μελίσσης), Δουμάνης (69ο Βλάχος), Μπαρέτας (46ο Λυμπεράκης).

 

  • Δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους οι: Αβραάμ, Αθανασιάδης, Βέργας, Καλαϊτζής Κυριάκος, Λάμπρου, Παλλικάρης, Παλτζίδης, Πάνος, Παπαμιχαήλ & Τσακμακίδης.
Επόμενο φιλικό προετοιμασίας για τους «κυανόλευκους» αύριο (σ.σ. σήμερα) Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στο «Γεώργιος Μακρής» με αντίπαλο την ΑΕ Καλής Βρύσης στις 6:15μ.μ.
 
Get Adobe Flash Player
Greek Bulgarian English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Αναζήτηση
Είσοδος Μελών
Επισκέπτες
939617
Έχουμε 13 επισκέπτες συνδεδεμένους
Ο Καιρός